Hei uusimaalainen, haluatko vaikuttaa maakuntauudistukseen?

Työpaja, kuva Tuula Palaste

Jos haluat vaikuttaa tulevan Uudenmaan maakunnan palveluiden suunnitteluun ja tuoda kokemuksesi Uusimaa 2019 -hankkeen tietoon, siihen on erinomainen tilaisuus.

Haemme Uudenmaan maakunnan alueella asuvia täysi-ikäisiä asukkaita ja palveluiden käyttäjiä asukasasiantuntijoiksi suunnittelemaan kanssamme uuden maakunnan toimintaa ja palveluita esivalmistelun tueksi. 

Tarvitsemme asukasasiantuntijoiden arvokasta kokemustietoa maakunnan palvelulupauksen pohdintaan. Palvelulupaus on maakunnan asukkailleen osoittama tahdonilmaisu siitä, miten sosiaali- ja terveyspalveluita käytännössä toteutetaan. Palvelulupaus määrittää palvelutason, jonka maakunta tarjoaa asukkailleen. Pilotoimme kevään aikana palvelulupauksen tekemistä ja tekemisen keinoja.

Tähän työhön haluamme uusimaalaisia mukaan. Voit ilmoittautua ohesta mukaan suunnittelutyöhön. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Odotamme uteliaisuutta ja kiinnostusta tulevan maakunnan kehittämiseen.  

Lisäksi tulemme pohtimaan maakunnan osallisuutta ja vuorovaikutusta sekä ilmettä ja brändejä. Asukkailla on mielestämme oltava helpot ja laajat keinot osallistua ja vaikuttaa maakunnan toimintaan. Maakunnan ilme, tarina, identiteetti ja brändi kertovat, millaista Uudellamaalla on asua ja yrittää. Uudenmaan maakunnan brändi kuvastaa maakunnan tunnettuutta, uskottavuutta, luotettavuutta ja vetovoimaisuutta.

Kevään ja syksyn 2018 aikana järjestettäviin työpajoihin osallistujille korvaamme matkakulut. Työpajoissa on tarjolla myös pientä purtavaa.

Tule mukaan luomaan kanssamme uutta Uudenmaan maakuntaa!

Haku asukasasiantuntijaksi on päättynyt.