Sote-virkamieskoordinaatioryhmä

neuvola_Kuva Sosiaali- ja terveysministeriö

Sote-virkamieskoordinaatioryhmä (entinen sote-tiimi) ohjaa ja koordinoi sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisen esivalmistelua yhdessä sote-muutosjohtajan kanssa. Ryhmä kokoontuu kolmen viikon välein. Puheenjohtajana toimii Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialajohtaja Juha Jolkkonen.

> Maakuntajohtajan päätös sote-virkamieskoordinaatioryhmän asettamisesta (pdf)


Sote-virkamieskoordinaatioryhmän kokousaineistot


12.6.2017

Sote-tiimin kokous 8.6.2017

Muistiot
> Sote-tiimin kokousasiakirjat


Sote-tiimi pohti 8.6. kokouksessaan Uudenmaan tulevan maakunnan sote-liikelaitoksen rakennetta. Linjattiin, että valmistelua jatketaan ja liikelaitos voisi aloittaessaan muodostua keskitettävistä, koko maakunnan alueella tuotettavista palveluista sekä kuudesta alueellisen palvelun palvelualueesta.

Sote-tiimille esiteltiin suun terveydenhuollon valmisteluryhmän puheenjohtajan tekemä alustava ehdotus mahdollisuudesta perustaa tulevan maakunnan tasoinen ja esitettyyn valinnanvapausmalliin sopiva suun terveydenhuollon yhtiö. Todettiin, että selvitystyötä yhtiön perustamiseksi kannattaa jatkaa. Sote-tiimi ei vielä linjannut, kuka toimija tai mihin rakenteeseen yhtiö mahdollisesti perustettaisiin ennen vuotta 2019. Sote-tiimi korosti lisäksi sitä, että valmisteluryhmän tulee valmistella myös liikelaitokseen tulevat suun terveydenhuollon palvelut.


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi

Ei kommentteja