Sote-virkamieskoordinaatioryhmä

neuvola_Kuva Sosiaali- ja terveysministeriö

Sote-virkamieskoordinaatioryhmä (entinen sote-tiimi) ohjaa ja koordinoi sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisen esivalmistelua yhdessä sote-muutosjohtajan kanssa. Ryhmä kokoontuu kolmen viikon välein. Puheenjohtajana toimii Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialajohtaja Juha Jolkkonen.

> Maakuntajohtajan päätös sote-virkamieskoordinaatioryhmän asettamisesta (pdf)


Sote-virkamieskoordinaatioryhmän kokousaineistot


6.4.2017

Sote-tiimin kokous 6.4.2017

Muistiot
> Sote-tiimin kokousasiakirjat

Kokouksessa saatiin toimitusjohtaja Hannu Välimäen tilannekatsaus Apotti-hankkeesta. Hankkeessa kehitetään sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita ja otetaan käyttöön alueellisesti yhtenäinen sote-tietojärjestelmä.

Sote-tiimi asetti esiselvitysryhmän selvittämään sosiaali- ja terveydenhuollon tutkimuksen, kehittämisen ja opetuksen nykytilaa. Ryhmän puheenjohtajaksi nimettiin johtaja Pirjo Marjamäki sosiaalialan osaamiskeskus Soccasta. Ylilääkäri Tapani Hämäläinen HUS:n perusterveydenhuollon yksiköstä ja johtaja Pirjo Marjamäki Sosiaalialan osaamiskeskus Soccasta esittelivät kehittämistoiminnan tavoitteita ja tulevaisuutta.

Lisäksi nimettiin Sote-keskus (suoran valinnan palvelut) -valmisteluryhmä ja sen puheenjohtajaksi Sanna Svahn Espoosta. Aikuisten sosiaalipalvelut -valmisteluryhmän perustamiseen päätettiin palata seuraavassa kokouksessa.


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi