Etsimme tekijöitä maakunnan toiminnan käynnistämiseen

Kehittäminen teemoittainUusimaa 2019 -hanke etsii osaavia ja motivoituneita ammattilaisia uuden maakunnan käynnistämisen tehtäviin.

Kerromme avoimista paikoista tällä sivulla ja Kuntarekry-verkkopalvelussa. Tilaa myös uutiskirjeemme ja seuraa sosiaalisen median kanaviamme, jotta saat tiedon avoimista paikoista ensimmäisten joukossa.

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia tehtäviä.
Hankkeessa rakennetaan uutta maakuntaa

Valtakunnallisen sote- ja maakuntauudistuksen valmistelutyötä tehdään kaikissa maakunnissa. Uudellamaalla uudistushankkeen nimi on Uusimaa 2019 ja se on osa Uudenmaan liiton toimintaa.

Hankkeen tavoitteena on suunnitella, rakentaa ja yhdistää tulevan maakunnan järjestämisvastuulle tulevia palveluja niin, että uusi maakunta voi aloittaa toimintansa 1.1.2021.

Hankkeessa varmistetaan turvallinen siirtymä uuteen maakuntaan ja toisaalta hyödynnetään mahdollisuus uudistaa palveluja ja toimintatapoja.

Uudenmaan valmistelussa työskentelee syksyllä 2018 lähes 200 asiantuntijaa. Heistä noin puolet on osa-aikaisia. Hanke tekee läheistä yhteistyötä maakuntaan liittyvien organisaatioiden kanssa.


Miksi meille kannattaa tulla töihin?

Videolla Inka Tikkanen-Pietikäinen kertoo, millaista työ Uusimaa 2019 -hankkeessa on ja miksi kannattaa hakea mukaan.Tutustu valmisteluun tarkemmin