Maakuntauudistuksen tiimi

Kannella, kuva Tuula Palaste

Maakuntauudistuksen tiimi ohjaa ja koordinoi esivalmistelua yhdessä maakuntauudistuksen muutosjohtaja kanssa. Tiimi kokoontuu kolmen viikon välein. Puheenjohtajana toimii ylijohtaja Petri Knaapinen ja sihteerinä Reino Koho, kumpikin Uudenmaan ELY-keskuksesta.


Maakuntauudistuksen tiimin kokousaineistot


15.5.2017Maakuntauudistuksen tiimin kokous 15.5.2017

Muistiot
> Maakuntauudistus-tiimin kokousasiakirjat

Maakuntauudistuksen tiimi keskusteli valmisteluryhmien jatkotoimeksiannoista ja valmisteluryhmien tuottaman esivalmistelumateriaalin hyödyntämisestä maakuntavalmistelussa. Ylimaakunnallisesti jatkossa hoidettavien tehtävien osalta todettiin, että siirtymävaiheessa on keskeistä varmistaa niiden häiriötön toteuttaminen.

Maakuntauudistus-tiimi kuuli myös pääkaupunkiseudun kaupunkien lyhyet tilannekatsaukset ympäristöterveydenhuollon järjestämisasiaan ja kasvupalvelukuntayhtymävalmisteluun. Pelastus- ja varautumis -valmisteluryhmälle annettiin tehtäväksi valmistella varautumisen uusia työnjakoja ja vastuita koskeva seminaari lokakuussa 2017.

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


24.4.2017Maakuntauudistustiimin kokous 24.4.2017

Muistiot
> Maakuntauudistustiimin kokousasiakirjat


Maakuntauudistuksen tiimi sai hyvät nykytilakuvausten väliraportit valmisteluryhmien puheenjohtajilta ja totesi muun muassa maakuntaan siirtyvien tehtävien suuren kirjon. Tiimi sopi, että valmisteluryhmien jatkostoimeksianto liittyy tehtävien välisiin synergioihin, kuntayhteistyöhön ja ylimaakunnallisesti hoidettaviin tehtäviin. Jatkotyön näkökulma on asiakaslähtöinen.

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


13.3.2017Maakuntauudistustiimin kokous 13.3.2017

Muistiot
> Maakuntauudistustiimin kokousasiakirjat 13.3.2017

Maakuntauudistustiimi käsitteli toisessa kokouksessaan sen alaisten valmisteluryhmien kokoonpanot ja ryhmien välisen työnjaon nykytilakartoituksissa. Tiimi totesi ympäristöterveydenhuollon ryhmän osalta, että sen kokoonpano muokkaantuu sen myötä kun ympäristöterveydenhuoltoa koskevat alueelliset ratkaisut selviävät.  Nykytilakartoitusten tavoitteellinen valmistumisaikataulu on huhtikuun loppuun mennessä.

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


14.2.2017Maakuntauudistustiimin kokous 14.2.2017

Muistiot
> Maakuntauudistustiimin kokousasiakirjat 14.2.2017

Maakuntauudistuksen esivalmistelun ns. Maku-tiimi sopi ensimmäisessä kokouksessaan kokousmenettelyistään ja valitsi varapuheenjohtajakseen rahoitusjohtaja Tuula Saxholmin, Helsingin kaupunki. Todettiin, mm. että maku-tiimi sopii valmisteluryhmien puheenjohtajat ja että puheenjohtajaorganisaatio huolehtii myös sihteeritehtävistä. Valmisteluryhmien sihteerien toivotaan olevan asiantuntijoita.  

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi