Uutiset


27.4.2018

Vastaa kyselyyn ruotsinkielisten palveluiden toimivuudesta

Terveysasema. Kuva Anni LevonenUuden maakunnan organisaatioiden ja palveluiden valmistelusta vastaava Uusimaa 2019 -hanke on julkaissut Uudenmaan ruotsinkielisille asukkaille suunnatun sähköisen kyselyn.

Kyselyn tarkoituksena on selvittää uusmaalaisten näkemyksiä ruotsinkielisten sosiaali- ja terveyspalveluiden nykyisestä toimivuudesta. Samalla pyydetään ehdotuksia siitä, miten ruotsinkielisiä sote-palveluita pitäisi kehittää Uudenmaan maakunnassa.

Uusimaa 2019 -hanke haluaa kyselyn avulla osallistaa ruotsinkielisiä uusmaalaisia sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamiseen. Saadut vastaukset huomioidaan suunnittelun seuraavissa vaiheissa.

Maakunnan sosiaali- ja terveyspalveluiden suunnittelussa tavoitteena on turvata asiakaslähtöiset ja laadukkaat palvelut kotimaisilla kielillä.

Kysely on ruotsinkielinen, koska se on kohdistettu ruotsinkielisten palvelujen käyttäjille. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa 5–10 minuuttia ja kaikkien vastaajien kesken arvotaan elokuvalippuja. Kyselyn toteutuksesta vastaa Innolink. Kysely on avoinna sunnuntaihin 13. toukokuuta saakka.

>Vastaa kyselyyn

Kyselylinkki löytyy myös uusmaalaisten kuntien verkkosivuilta.


Lisätietoja:

Christina Gestrin, ruotsinkielisten palveluiden selvityshenkilö
040 185 1604

Anna Laiho, Innolink
046 922 1103


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi