Uutiset


22.10.2018

Taloushankkeen projektiorganisaation tapaamisessa verkostoiduttiin ja pohdittiin tavoitteiden etenemistä

Taloushanke 1.10.2018

Uudenmaan taloushankkeessa vietettiin maanantaina 1. lokakuuta projektiorganisaation yhteistä lounas- ja iltapäivätilaisuutta. 
Tilaisuuden tarkoitus oli pysähtyä hetkeksi verkostoitumaan ja pohtimaan taloushankkeen etenemistä yhdessä koko projektiorganisaation kesken, johon kuuluu varsinaisen Uusimaa 2019 -henkilöstön lisäksi tiiviisti myös konsultteja.

Lounaan jälkeen kuultiin taloushankkeen vetäjiltä lyhyt ajantasainen katsaus projektien etenemiseen ja esiteltiin taloushankkeessa kesän jälkeen käyttöön otettuja raportointikäytäntöjä.

Tavoitteet saavutettavissa

Osallistujia pyydettiin myös pohtimaan taloushankkeen tavoitteiden saavuttamisen edistymistä liikennevaloharjoituksen muodossa. 

Yleistilanne tavoitteiden saavuttamisen suhteen näytti harjoituksen pohjalta melko positiiviselta. Monen tavoitteen kohdalla vallitseva väri oli vihreä tai keltainen, eli tavoite näyttää toteutuvan hyvin tai kohtalaisesti.

Tilaisuuden lopuksi vielä ideoitiin yhdessä toimenpiteitä rohkean uudistumisen tavoitteen edistämiseksi talouden projekteissa.

Lisätietoja:

Markus Syrjänen
Hankejohtaja, talous
markus.syrjanen@uusimaa2019.fi
043 825 9685

Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi


Nimimerkki
Otsikko
Kommentti *
Älä täytä
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia
Ei kommentteja