Uutiset


1.6.2018

Taloushallinto esitteli toimintamalliaan – Tallenne tilaisuudesta katsottavissa nyt

Markus Syrjänen esittelee taloushallinnon valmistelua

Uudenmaan taloushallinnon hankkeessa on suoritettu tavoitetilan määritystyötä. Tuloksia ja suunnitelmia esiteltiin 28. toukokuuta noin viidellekymmenelle taloushallinnon asiantuntijalle.

Tilaisuudessa puheenvuoroja pitivät valmistelun ydintiimin jäsenet Uusimaa 2019 -taloushankkeesta. Äänessä olivat budjetista vastaava hankejohtaja Markus Syrjänen, talouden prosesseja ja ohjausta valmisteleva Merja Mäkitalo, talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskusta rakentava Teemu Seppälä ja talouden peruspalveluiden tietojärjestelmistä vastaava Minna Sevón.

Tilaisuuden yleisössä mukana oli henkilöitä, jotka ovat keskeisessä roolissa taloustoiminnan suunnittelussa ja rakentamisessa. He edustavat muun muassa kuntia, kuntayhtymiä ja keskeisiä sidosryhmiä.

Katso tallenne ja tutustu materiaaleihin

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa Youtubessa. Esitysmateriaalit ja taloushallinnon toimintamallin loppuraportin voit ladata alla olevista linkeistä.

> Katso tallenteet Youtubesta

> Tutustu esitysaineistoihin (pdf)

> Taloushallinnon toimintamallin loppuraportti (pdf)

Toimintamallin muokkaaminen jatkuu

Maalis–toukokuun välillä taloushankkeessa on määritetty yhteistä näkemystä Uudenmaan maakunnan taloushallinnon tavoitetilasta. Samalla on selkeytetty toimintamallin kuvausta ja kehitetty toiminnan periaatteita.

Toimintamallin määritystyö on ollut luonteeltaan alustavaa ja tuotoksia muokataan työn edetessä. Saatua palautetta hyödynnetään valmistelun jatkuessa.

Kuva: Markus Syrjänen esittelemässä taloushallinnon suunnitelmia.

Lisätietoja:

Markus Syrjänen, hankejohtaja, budjetti
043 825 9685

Seuraa taloushallinnon valmistelua osoitteessa www.uusimaa2019.fi/talous.


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi