Uutiset


14.5.2018

Taloushallinnon valmistelu etenee – Toimintamalli kommentoitavana nyt

Muistiinpanot, kuva: Anni Levonen

Uudenmaan taloushallinnon peruskuvauksia ja tavoitetilaa on määritetty kevään aikana työpajoissa ja haastattelujen avulla.

– Uudenmaan maakunnalle ei juuri löydy vertailukohtia nykyisistä julkishallinnon organisaatioista. Maakunnan koko on todella suuri, eikä maakuntaa voi verrata organisaationa kuntiin tai valtioon, taloushallinnon valmistelusta vastaava hankejohtaja Markus Syrjänen kertaa lähtökohtia.

Määritystyössä muodostettiin yhteistä näkemystä Uudenmaan taloushallinnon tavoitteista ja kuvattiin sen toimintamallia. Samalla muotoiltiin periaatteita taloushallinnon prioriteeteille, resurssien kohdentamiselle ja projektien toteutukselle.

Kevään valmistelutyö on koostettu Uudenmaan maakunnan taloushallinnon tavoitetila -raportiksi.

Videolla Markus Syrjänen kertoo lisää taloushallinnon projektin etenemisestä ja organisoitumisesta.

– Taloushallinnon hankkeessa varmistetaan palveluiden turvallinen siirtymä ja jatkuvuus. Toisaalta luodaan uudet rakenteet maakunnalle, Syrjänen sanoo.


> Katso video YouTubessa

Palautekysely on nyt avoinna

Valmistelijat pyytävät nyt taloushallinnon toimintamallista kommentteja verkkokyselyn avulla. Tavoitteena on varmistaa mallin kattavuus ja selkeys.

Palautetta toivotaan erityisesti muutoksessa mukana olevien organisaatioiden talousasiantuntijoilta. Kommentteja voi jättää 22. toukokuuta mennessä.

> Vastaa kyselyyn

Lisätietoja:

Markus Syrjänen, hankejohtaja, budjetti
043 825 9685


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi