Uutiset


31.8.2018

Taloushallinnon valmistelu etenee – Kehittämisen painopisteet syksylle tiedossa

lehtiä kadulla

Taloushankkeen valmistelu on saatu kesän jälkeen hyvään vauhtiin. ERP- ja taloussuunnitteluhankkeissa ollaan jo testailemassa ensimmäisiä järjestelmäversioita.

Vaikka valtakunnalliset aikataulut ovatkin antaneet siirtymälle vuoden lisäaikaa, on valmistelun edelleen edettävä rivakasti, jotta taloushankkeen tavoitteet ja erityisesti turvallinen siirtymä voidaan taata vuonna 2021.

Seuraavaksi syksyn osalta hankkeessa keskitytään hankehallinnan menetelmien ja käytäntöjen kehittämiseen sekä niiden käyttöönottoon. Lisäksi tarkennetaan ja syvennetään ennen kesää esiteltyä talouden toimintamallin kuvausta. Tavoitteena on siis vahvistaa tulevien vuosien työn perusteita.

Ulkoinen laadunvarmistus valmistui

Ennen kesää BDO toteutti taloushankkeessa ulkoisen laadunvarmistuksen. Laadunvarmistuksessa arvioitiin taloushankkeen projektikokonaisuuden eri osa-alueita ja annettiin suosituksia jatkokehitykselle.

Myös BDO:n laadunvarmistuksen loppuraportin suositus hankkeelle oli projektikäytäntöjen edelleen kehittäminen sekä toimintamallityön suunnittelun tarkentaminen.

Lisätietoja:

Markus Syrjänen, hankejohtaja
043 825 9685

Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi