Uutiset


20.11.2017

Seuraa Maakuntaparlamenttia suorana verkossa 23.11. – Aiheena sote- ja maakuntauudistus

Parlamenttikuva-logolla

Uudenmaan Maakuntaparlamentin keskiössä on tällä kertaa sote- ja maakuntauudistus. Parlamenttiin voi osallistua nyt myös etänä, sillä torstain ohjelma Finlandia-talosta lähetetään suorana verkkolähetyksenä. Myöhemmin voi katsoa tallenteen, ja tarjonta täydentyy vielä videoklipeillä päivän kohokohdista.

> Seuraa verkkolähetystä torstaina 23.11. kello 9.15–16.30

Muutosjohtajat Markus Sovala ja Timo Aronkytö saavat lavalle seurakseen syksyllä työnsä aloittaneet hankejohtajat. Hankejohtaja Markus Pauni nostaa keskusteluun hahmottumassa olevan uuden maakunnan strategian.  

Finlandia-talolla yli 400 osallistujaa kokee myös puolitoistatuntisen puolueiden puheenjohtajien tentin, jossa uudistusta ruoditaan perinpohjaisesti. Keskustelua johdattelee toimittaja Kirsi Heikel. Päivän päätteeksi julkistamme valovoimaiset vuoden yritykset. 

Ohjelma jatkuu perjantaina Silja Europa -laivalla, jossa Uudenmaan liiton kumppanina järjestelyissä on Suomen Kuntaliitto. Laivalla uudistuskeskustelun teemoina ovat muun muassa henkilöstö, asukkaiden osallistuminen ja ICT-palvelut. 

> Tutustu Maakuntaparlamentin ohjelmaan (pdf)

Lataa mobiilisovellus ja osallistu somessa 

Osallistujat voivat ladata jo valmiiksi puhelimeensa Prospectum Eventos Mobile -sovelluksen. Se sisältää kaiken tarvittavan tiedon päivien ohjelmasta ja käytännön järjestelyistä. Sovelluksessa Maakuntaparlamentin sisäänpääsykoodi on 2311.  

Somessa keskustelu käy vilkkaana aihetunnisteilla #Maakuntaparlamentti, #turvallinensiirtymä ja #Uusimaa2019 – osallistu sinäkin! Ota seurantaan myös liiton Twitter-tilit @Uudenmaanliitto ja @Uusimaa2019.

Lisätietoja: 

Inka Kanerva, viestintäjohtaja 
040 541 8308

Tiina Öhman, projektiassistentti, käytännön järjestelyt 
040 5344 519


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi