Anna palautetta, kysy tai kommentoi!

KysymysJos mieltäsi askarruttaa Uudenmaan sote- ja maakuntauudistukseen liittyvä kysymys tai haluat kommentoida valmistelua, täytä alla oleva lomake.


Palaute

Tällä lomakkeella voit antaa palautetta tai jättää kysymyksen Uusimaa 2019 -hankkeelle.

Tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste (pdf) ja tietosuojaseloste (avautuu uuteen ikkunaan).

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


27.9.2017

Miten muutos vaikuttaa ns. tukipalveluiden työntekijöiden (ruoka- ja siivous) työhön? Yksityistetäänkö keittiö- ja siivoustoiminta?

Tukipalveluiden osalta selvitetään maakunnan omaa tuotanto-organisaatiota ja sitä, voisiko se olla kuntien kanssa yhteinen. Onko sen muoto liikelaitos vai yhtiö, se selviää selvitysprosessissa.

Sote-kuntayhtymien, kuntien sote-toimialojen ja kuntien pelastuslaitosten kaikki työntekijät siirtyvät maakunnan tai maakuntakonserniin kuuluvan tai maakunnan määräysvallassa olevan yhteisön palvelukseen, myös tukipalveluhenkilöstö.

Kuntien yhteisten tukipalveluiden työntekijät (ruoka ja siivous) siirtyvät maakunnan tai maakuntakonserniin kuuluvan tai maakunnan määräysvallassa olevan yhteisön palvelukseen, jos henkilön nykytehtävistä vähintään puolet kohdistuu maakunnalle siirtyviin tehtäviin.

Valmistelussa huolehditaan jatkuvasta viestinnästä henkilöstölle ja ennen sitovia päätöksiä käydään tarvittaessa yhteistoimintamenettelyt.

Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi

Ei kommentteja