Maakuntauudistuksen tiimin valmisteluaineistot

Maakuntauudistuksen tiimi ohjaa ja koordinoi esivalmistelua yhdessä maakuntauudistuksen muutosjohtaja kanssa. Tiimi kokoontuu kolmen viikon välein. Puheenjohtajana toimii ylijohtaja Petri Knaapinen ja sihteerinä Reino Koho, kumpikin Uudenmaan ELY-keskuksesta.

Julkaisemme tällä sivulla maakuntauudistuksen tiimin kokousaineistot ja kunkin kokouksen ydinviestin. Tiimin ensimmäinen kokous pidetään 14. helmikuuta.


Maakuntauudistustiimin kokousaineistot

13.3.2017Maakuntauudistustiimin kokous 13.3.2017

Muistiot
> Maakuntauudistustiimin kokousasiakirjat 13.3.2017

Maakuntauudistustiimi käsitteli toisessa kokouksessaan sen alaisten valmisteluryhmien kokoonpanot ja ryhmien välisen työnjaon nykytilakartoituksissa. Tiimi totesi ympäristöterveydenhuollon ryhmän osalta, että sen kokoonpano muokkaantuu sen myötä kun ympäristöterveydenhuoltoa koskevat alueelliset ratkaisut selviävät.  Nykytilakartoitusten tavoitteellinen valmistumisaikataulu on huhtikuun loppuun mennessä.

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


14.2.2017Maakuntauudistustiimin kokous 14.2.2017

Muistiot
> Maakuntauudistustiimin kokousasiakirjat 14.2.2017

Maakuntauudistuksen esivalmistelun ns. Maku-tiimi sopi ensimmäisessä kokouksessaan kokousmenettelyistään ja valitsi varapuheenjohtajakseen rahoitusjohtaja Tuula Saxholmin, Helsingin kaupunki. Todettiin, mm. että maku-tiimi sopii valmisteluryhmien puheenjohtajat ja että puheenjohtajaorganisaatio huolehtii myös sihteeritehtävistä. Valmisteluryhmien sihteerien toivotaan olevan asiantuntijoita.  

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi