Henkilöstöfoorumin valmisteluaineistot

Henkilöstöfoorumin muodostavat kuntien ja valtion pääsopijajärjestöt, jotka tuovat  uudistukseen henkilöstön näkökulmaa ja muodostavat näkemystä henkilöstövaikutuksista. Foorumi kokoontuu kerran kuussa. Puheenjohtajana toimii maakuntajohtaja Ossi Savolainen ja sihteerinä Uudenmaan liiton hallintopäällikkö Inka Tikkanen-Pietikäinen.

Tutustu kokousmateriaaleihin ja ydinviesteihin:


13.3.2017 9.55Henkilöstöfoorumin kokous 15.3.2017

Muistiot
> Henkilöstöfoorumin kokousasiakirjat 15.3.2017


Henkilöstöfoorumi pohti toisessa kokouksessaan muun muassa oikeaa ajankohtaa ja keinoja vaikuttaa valmistelussa olevien nykytilakuvausten pohjalta koostettavaan väliaikaishallinnon työsuunnitelmaan. Muutosjohtajat Markus Sovala ja Timo Aronkytö lupasivat, että henkilöstöfoorumin kanssa keskustellaan suunnitelman luonnosversiosta toukokuussa. Keskustelua käytiin myös uudistuksen toteuttamisen aikataulusta henkilöstönäkökulmasta ja maakunnan tukipalveluiden, erityisesti talous- ja henkilöstöhallinnon tukipalveluiden järjestämisestä. 

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


7.2.2017Henkilöstöfoorumi 7.2.2017

Muistiot
> Henkilöstöfoorumin kokousasiakirjat 7.2.2017


Esivalmistelun henkilöstöfoorumi kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa ja kuuli maakuntajohtajan ja muutosjohtajien katsaukset Uudenmaan esivalmistelun nykytilanteeseen ja -reunaehtoihin. Lisäksi henkilöstöfoorumi kuuli KT:n neuvottelupäällikkö Henrika Nybondas-Kankaan esityksen henkilöstön asemasta sote- ja maakuntalakipaketin valossa.  

Keskustelua käytiin etenkin uudistuksen valtakunnallisten ratkaisujen keskeneräisyydestä, mikä hankaloittaa muutosviestintää ja aiheuttaa henkilöstön keskuudessa huolta.  

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi