Sote- ja maakuntauudistuksen valmisteluaineistot

AineistotTervetuloa seuraamaan Uudenmaan sote- ja maakuntauudistuksen esivaiheen valmistelua. Valmistelu tehdään työryhmissä, joiden asialistat julkaistaan ennen kokousta kunkin valmisteluteeman omalla sivulla. Muistiot ja kokousten ydinviestit pyritään julkaisemaan muutaman päivän kuluessa kokouksesta.

Alta löydät uusimmat päivitykset.


Uusimmat kokousaineistot

16.8.2017Vammaisten palvelut -ryhmän kokous 19.6.2017

Muistiot
> Muistio

Kokouksen ydinviesti on, että vammaisten palveluiden valmisteluryhmässä ja alatyöryhmien työskentelyssä tulee kiinnittää erityistä huomioita kansalaisten, henkilöstön ja vammaisjärjestöjen osallistamisen ja vaikuttamisen toteutumiseen/mahdollistamiseen.

Lue lisää | 0 Kommenttia

16.8.2017Aikuisten sosiaalipalvelut -ryhmän kokous 14.8.2017

Muistiot
> Muistio

Palvelukuvausten ensimmäiset versiot ovat valmistuneet ja kaikkien valmisteluryhmien yhdessä suunnittelema palvelutarpeen arviointi todettiin tärkeäksi.

Lue lisää | 0 Kommenttia

28.6.2017 11.03Työterveyshuollon ryhmän kokous 5.6.2017

Muistiot
> Muistio

Ensimmäisen työvaiheen loppuraportti on luovutettu aikataulussa. Toisen vaiheen työ eli suunnitelma toiminnan järjestämisestä ja toimeenpanosta on aloitettu. Ryhmä on suunnitellut tiekartan valmistelun eri osatekijöiden osalta.

Lue lisää | 0 Kommenttia

28.6.2017Sote-keskus-ryhmän kokous 22.6.2017

Muistiot
> Muistio

Kokouksessa läpikäyty nykytilan karkean tason raportti on saatu valmiiksi ja siitä jätetään lyhyt katsaus muutosjohtaja Aronkydölle. Lisäksi sovittiin pitää päivän työpaja alkusyksyllä.

Lue lisää | 0 Kommenttia