Uutiset


8.8.2017

Hankejohtajien paikoille yli sata hakijaa – ICT-tehtävät kiinnostivat myös

ideaUudenmaan sote- ja maakuntauudistuksen hankejohtajien tehtäviin saatiin määräaikaan mennessä 186 hakemusta ja hakijoita oli 116.

Eniten hakemuksia tuli sote-osallisuusjohtajan ja sote-integraatiojohtajan tehtäviin, mutta kaikki avoimet paikat keräsivät hakemuksia. 30 hakijaa jätti hakemuksensa useampaan kuin yhteen tehtävään. 

Hakijoista osa on jo kutsuttu haastatteluihin, joita järjestetään seuraavien viikkojen aikana. Tavoitteena on, että valitut voivat aloittaa tehtävissään syys–lokakuun aikana. Rekrytointiprosessi jatkuu alkuperäisen aikataulun mukaisesti, vaikka uuden maakunnan aloitus siirtyikin tammikuuhun 2020. 

– Lisäaika on tervetullutta, mutta valmistelua on siitä huolimatta jatkettava hyvällä vauhdilla. Maan hallituksen uusien linjausten vuoksi joudumme kuitenkin vielä elokuun aikana erikseen arvioimaan, onko kaikki hankejohtajien tehtävät tarkoituksenmukaista täyttää jo tässä vaiheessa. Valtaosa tehtävistä kuitenkin on tarkoitus täyttää nyt, kertoo hallintopäällikkö Inka Tikkanen-Pietikäinen

Uusimaa 2019 -hankkeeseen palkataan noin 14 hankejohtajaa, joiden tehtävänä on valmistella maakunnan hallinnon ja toiminnan käynnistämistä. Hakuaika tehtäviin päättyi 16. heinäkuuta. 

ICT-tehtävät herättivät myös kiinnostusta 

Uusimaa 2019 etsi samaan aikaan hankejohtajien kanssa myös monia ICT-alan osaajia kokopäiväisiin ja osa-aikaisiin tehtäviin. Elokuun alussa päättyneeseen ICT-hakuun osallistui 121 hakijaa. 

Hakemuksia käydään läpi tällä viikolla, jonka jälkeen alkavat ICT-hakijoiden haastattelut. Vielä elokuun aikana on tarkoitus täyttää projektijohtajan tehtävät ja osa muista tehtävistä. Muut haussa olleet tehtävät täytettäneen syyskuussa.

Lisätietoja:

Inka Tikkanen-Pietikäinen, hallintopäällikkö
Twitter: @Tikkain
Puh. 040 554 5538


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi