Uutiset


20.6.2017

Uusimaa 2019 käynnisti hankejohtajien rekrytoinnit

yhteistyöUusimaa 2019 -hanke on aloittanut uusien hankejohtajien rekrytoinnit ripeällä aikataululla. Maakuntahallitus antoi maanantaina 19. kesäkuuta hankkeelle ohjeen aloittaa maakuntauudistuksen seuraavan vaiheen eli väliaikaishallinnolle kuuluvien tehtävien valmistelun.

Rekrytointien käynnistyminen on konkreettinen askel väliaikaishallintoon siirtymisessä. Maakuntahallituksen mukaan valmistelua on vietävä eteenpäin, vaikka eduskunta ei ole vielä hyväksynyt maakuntauudistuksen lakipakettia.

Haettavaksi avattiin nyt 14 paikkaa, joiden joukossa on muun muassa hallinnon, viestinnän ja sote-sektorin johtotehtäviä. Hakuaikaa on 16. heinäkuuta saakka. Valittujen henkilöiden toivotaan pystyvän aloittamaan tehtävissään viimeistään syyskuun alussa. Kyseessä on projektiluontoinen työ, jossa valmistellaan maakunnan hallinnon ja toiminnan käynnistymistä.

Määräaikaiset tehtävät sijoittuvat aluksi Uudenmaan liiton Uusimaa 2019 -hankkeeseen. Tehtävät siirtyvät Uudenmaan maakuntaan, kun se perustetaan. Tehtäviin valitut johtajat kokoavat omat tiiminsä seuraavalla rekrytointikierroksella syys–lokakuussa.

Johtajien tehtävät ovat avoimessa haussa, mutta muut tehtävät täytetään ensisijaisesti niistä organisaatioista, jotka muodostavat maakunnan tammikuussa 2019.

> Avoimet työpaikat Uusimaa 2019 -sivustolla

Lisätietoja:

Markus Sovala, maakuntauudistuksen muutosjohtaja
040 664 6091

Inka Tikkanen-Pietikäinen, hallintopäällikkö
040 554 5538


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi